Články o: Úrovně

Úrovně

Co to jsou Úrovně a k čemu jsou?


Vyšší Úroveň zaručuje kvalitu a důvěryhodnost řemeslníka.

Zákazníci touží po nabídkách od kvalitních řemeslníků a proto těm, kteří u nás mají vyšší Úroveň dáváme více šancí. Úroveň jednoduše určuje, kolikátá může být vaše nabídka. Na první Úrovni si musíte pospíšit a být první - pokud už na poptávce je nějaká nabídka, máte smůlu. Na čtvrté Úrovni naopak můžete dát kteroukoliv ze 4 nabídek. S vyšší Úrovní můžete být tedy více v klidu a nemusíte spěchat.



Pokud na poptávce nějakou dobu nepřibývají nabídky, omezení podle Úrovní trochu rozvolňujeme, ale zbytečně neotálejte. Zákazníci oceňují nejen kvalitu, ale i rychlost nabídky.


Jak si zvýšit Úroveň?


Kroky, které máte splnit pro posun do další úrovně, vidíte jednoduše najetím myší na svou profilovou fotku v pravém horním rohu.



Na stránce Úrovně pak vidíte, jaká je vaše aktuální úroveň, co jste již úspěšně splnili a čemu byste se měli věnovat dále.

Nesplněné úrovně
Splněné úrovně

S Úrovněmi vám budeme pomáhat i pomocí emailů. Po dosažení každé úrovně vám jeden pošleme a vyzveme vás v něm ke splnění dalších kroků. Nemusíte se tak bát, že byste na něco zapomněli.

Aktualizováno dne: 13/03/2024

Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?

Podělte se o svůj názor

Zrušit

Děkujeme Vám za Váš názor.