Články o: Registrace

Jak se zaregistrovat

Jak se zaregistrovat



Registrace na webu NejŘemeslníci.cz je jednoduchá a bezplatná. Stačí jen odpovědět na pár otázek a vyplnit několik základních informací:

IČO
název vaší firmy/osoby podnikající podle živnostenského zákona
jméno a příjmení
e-mail
telefon
popis činnosti, kterou u nás chcete nabízet
poštovní směrovací číslo lokality, ve které vás zajímají poptávky
jak daleko chcete jezdit k zákazníkům

Správně vyplněné údaje jsou důležité



IČO ověřujeme podle aktuálního výpisu z OR/ŽL a pro úspěšné schválení registrace je nutné mít aktivní živnostenské oprávnění pro vámi nabízenou činnost.

Pokud při ověřování vašeho IČO zjistíme, že pro danou činnost nemáte živnostenské oprávnění, máte živnost přerušenou nebo je na vaše IČO vázána exekuce či insolvenční řízení, vaši registraci nebudeme moci schválit.

Emailová adresa a telefonní číslo jsou důležité nejen pro nás, ale především pro poptávající, kteří si právě tyto kontakty zobrazí, pokud budou chtít řešit svoji zakázku s vámi.


Vyplnění popisu činnosti nepodceňujte. Nejen, že se popis činnosti bude zobrazovat ve vašem profilu, ale také slouží k nastavení kategorií pro zasílání poptávek. Kategorie si u nás totiž nemusíte nastavovat ručně, jako klíčová slova, ale systém vám je dokáže přiřadit automaticky právě podle popisu činnosti.


Co se bude dít dál?


Po vyplnění registračního formuláře vám odešleme email pro potvrzení emailové adresy.

A mezitím začneme pracovat na ověření vašich údajů, takže na svoje první poptávky dlouho nečekáte.

Nové registrace zpracováváme každý pracovní den a profil je standardně aktivován do 24 hodin. Pokud není některý z údajů vyplněn správně nebo dostatečně, kontaktujeme vás emailem.

V případě, že schválení vaší registrace proběhne bez problému, informujeme vás o tom uvítacím emailem a vy se můžete pustit do vylepšování svého profilu a odpovídání na poptávky.

Pokud během používání a nastavování vašeho účtu zjistíte, že jste zapomněli uvést některou z činností, kterým se věnujete nebo další činnost přidáte v průběhu používání portálu NejŘemeslníci.cz, není potřeba vytvářet novou registraci. Stačí si činnost doplnit do popisu činnosti ve vašem stávajícím profilu nebo se obrátit na naši zákaznickou podporu a my vám činnost a kategorie rádi doplníme.

Zákaznickou podporu můžete kontaktovat každý všední den od 9:00-17:30 na telefonních číslech nebo emailu uvedeném na této stránce.

Aktualizováno dne: 13/03/2024

Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?

Podělte se o svůj názor

Zrušit

Děkujeme Vám za Váš názor.