Články o: Registrace

Úkoly jako způsob, jak získat kredity zdarma

Získejte odměnu za to, že se naučíte s portálem NejŘemeslníci



Milujete kredity zdarma. A my milujeme řemeslníky, kterým se na portálu daří. Proto jsme vytvořili nový úkolovník, který vám pomůže se na portále zorientovat a ještě za to získáte kredity grátis. Nově registrovaný uživatel tak může do začátku nasbírat až 53 kreditů.

ℹ️ Kredity na NejŘemeslnících slouží jako platební měna. Čím víc kreditů máte, na tím víc poptávek můžete reagovat.

Jak nový úkolovník funguje?



Najdete ho na stránce poptávek a vypadá takhle.


Přehled úkolů má dvě části:

Sekce Jednorázové úkoly: za ty dostanete kredity jen jednou a máte splněno. V základním zobrazení uvidíte vždy 3 úkoly (dokud všechny nesplníte). Pokud se vám žádný z nich nebude líbit, máte dvě možnosti:

A. Nechat si doporučit jiný úkol: Klikněte na ten, který nechcete splnit a pak na „Chci jiný úkol“. K původnímu úkolu se můžete kdykoliv později vrátit.


B. Vybrat si ze seznamu úkolů: Na konci úkolovníku klikněte na tlačítko „Ukázat všechny úkoly“. Uvidíte tak přehled všech úkolů, které můžete v danou chvíli splnit.




Sekce Každý týden: Tady najdete úkoly, které lze plnit opakovaně. Momentálně existuje jenom jeden takový a splníte ho, když se jednou za týden podíváte na přehled poptávek.

Některé úkoly mají interaktivní nápovědy



Pokud má úkol interaktivní nápovědu, objevíte u něj tlačítko „Jdu na to“. Po jeho stisknutí vás funkce provede jednotlivými kroky. Pojďme si to ukázat třeba na úkolu „Přidání profilové fotky“.

Po spuštění interaktivní nápovědy vám větší část obrazovky nebo displeje ztmavne. Nebojte se, není to chyba. Při dalším zkoumání si můžete všimnout, že některé prvky na stránce zůstávají zvýrazněné a že se u nich objevila bublina s textem.



Interaktivní nápověda vás tak provádí jednotlivými kroky, abyste úkol snadno splnili. Nápovědu má zatím jen část úkolů. Nejdřív totiž potřebujeme otestovat, jestli vám tahle funkce opravdu usnadní práci.

Po dokončení úkolu je potřeba si ještě vyzvednout odměnu na přehledu poptávek. K tomu slouží tlačítko „Připsat kredity“, které objevíte hned pod názvem právě splněného úkolu.




Časté dotazy



Účet u vás mám už delší dobu a některé úkoly vidím splněné, i když jsem je nedělal(a).



Z technických důvodů bylo nutné starším účtům část úkolů nastavit jako hotové. Pořád ale můžete získat významnou část kreditů.

Aktualizováno dne: 23/11/2022

Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?

Podělte se o svůj názor

Zrušit

Děkujeme Vám za Váš názor.