Články o: Reakce na poptávky

Odhadovaná velikost poptávky

Co je odhad velikosti poptávky?



Odhadovaná velikost poptávky je nástroj našeho týmu, který nám pomáhá při zpracování poptávek.

Abychom mohli poptávku zpracovat, potřebujeme určit alespoň přibližnou cenu zakázky. Na základě toho můžeme pro poptávku nastavit příslušný počet kreditů a systém může díky odhadu velikosti poptávky spravedlivě rozdělovat poptávky mezi firmy podle programů a nastavení profilu.

Z odhadované velikosti dokážete poznat, jestli pro vás zakázka malá, velká nebo akorát a jestli má cenu se jí věnovat a dát nabídku.
Protože každého zajímají jinak velké zakázky a my nechceme, abyste zbytečně ztráceli svůj čas pročítáním poptávek, které by pro vás nakonec nebyly vhodné, můžete si díky odhadované velikosti zakázky ve svém profilu nastavit minimální či maximální cenu poptávek, které vás zajímají.

Kdo vidí odhad velikosti zakázky?



Odhadovanou velikost zakázky vidí pouze náš interní tým, který poptávky zpracovává a řemeslníci a firmy, kterým poptávku zašleme.
Poptávající odhad velikosti zakázky neurčuje, ani nevidí. Nemusíte se tedy bát, že by se jednalo o cenu, na které bude zákazník trvat.



Jak určujeme odhadovanou velikost zakázky?



Odhad velikosti zakázky provádí náš tým na základě ceny, kterou nám řemeslníci nahlásili u podobných zakázek realizovaných přes náš portál. Víme, že ceny v jednotlivých řemeslech se liší podle regionu, požadovaných materiálů i konkrétních rozměrů a každá zakázka je jiná.
Nejsme neomylní a tak se může stát, že vám přijde poptávka, kde bude odhadovaná velikost zakázky vyšší nebo naopak nižší, než by byla vaše nabídka a výsledná cena.
Rádi se necháme poučit, abychom vám usnadnili další práci a rozhodování, která poptávka je pro vás zajímavá.



Jak nám s odhadem můžete pomoci?



Teď už víte, kde se odhad velikosti zakázky bere a proč je důležitý. S jeho vylepšením a přesností nám nejvíce pomůžete, když nám dáte vědět, jaká byla skutečná cena realizace zakázky. Zabere vám to jen chvilku, zpřesní vaši nákladovost a my vám budeme velice vděční.

Aktualizováno dne: 20/05/2020

Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?

Podělte se o svůj názor

Zrušit

Děkujeme Vám za Váš názor.